Wilt u advies over uw luchtbehandelingskast?

Vuile luchtbehandelingskasten zijn een bron van bacteriën. De hygiënische en mechanische conditie van een luchtbehandelingskast (LBK) is van grote invloed op de kwaliteit van proceslucht in de industrie en het binnenklimaat in gebouwen. Een goed onderhouden LBK waarborgt zuivere proceslucht en het welzijn en de gezondheid van mensen. Ook slijten draaiende delen van een LBK sneller als deze niet in goede conditie zijn.

De gespecialiseerde monteurs van Vlint kunnen voor alle onderdelen van LBK’s zorg dragen door zorgvuldige inspectie en vakkundig onderhoud. Vlint voert reconditionering van luchtbehandelingstrajecten uit bij onder meer kantoren, ziekenhuizen, clean rooms en voedingsmiddelenfabrieken. Wist u dat door slimme ingrepen de levensduur van installaties en de standtijd van filters flink verlengd kan worden?

Investering overbodig
Dankzij vakkundige reconditionering kunnen investeringen voor een nieuwe LBK met jaren uitgesteld worden. Zo bent u verzekerd van een schone LBK voor zuivere lucht.

Wilt u advies over het onderhoud van uw luchtbehandelingskasten, een inspectie of een reiniging zodat uw luchtbehandelingskast in optimale conditie blijft? Neem contact met ons op!

Klik hier om terug te gaan naar de homepage

Ja, Ik Wil graag advies