Schone lucht is onmisbaar voor ieder mens én proces. Vraag hier de whitepaper Fijnstof aan!

 

Ieder mens haalt meer dan 20.000 keer per dag adem. Voor de longen is het belangrijk dat gezonde lucht wordt ingeademd. Helaas is de lucht in Nederland op de meeste plekken ongezond. Een ademteug bestaat niet alleen uit frisse lucht, maar ook uit schadelijke luchtverontreiniging: een mengsel van gassen en fijnstof in de lucht. Fijnstof bestaat uit zeer kleine deeltjes schadelijke stoffen. Hoe kleiner de deeltjes, hoe dieper ze in de longen en het bloed kunnen doordringen, hoe groter de schade voor de gezondheid, zoals voor mensen met longaandoeningen en met hart- en vaatziekten.

Schone lucht is onmisbaar voor ieder mens én proces. Bij luchtverontreiniging denken we al snel aan buitenlucht, maar ook verontreinigde binnenlucht heeft grote gevolgen voor de gezondheid. Zonder maatregelen is het op kantoor en in productieomgevingen een broedplaats van bacteriën, schimmels, virussen en mijt. Met als gevolg: een verlaagde productiviteit en uitval door ziekte. Hier kan iets aan gedaan worden: de kwaliteit van het binnenmilieu op kantoor en in een productieomgeving is een investering die zich gemakkelijk terugverdient. Bij het ontwerp van een luchtbehandelingssysteem is het daarom belangrijk om stil te staan bij de diverse aspecten om zo het optimale rendement uit de filters te halen. Fijnstoffilters zijn geen kostenpost, maar een winstmaker voor elk bedrijf!

Vlint beschikt over gespecialiseerde monteurs die het hele luchtbehandelingstraject in gebouwen en industriële omgevingen kunnen reinigen, herstellen en onderhouden. We adviseren u graag over wat nodig is voor een zuiver en duurzaam binnenklimaat. Van effectieve en energiezuinige filters tot goed onderhouden luchtbehandelingskasten. Zo zorgen we samen voor schone, zuivere en veilige (proces)lucht.

whitepaper-fijnstof

 

Aanvraag Whitepaper Fijnstof

Aanvraag Whitepaper Fijnstof